· · Komentari: 0

Kolo sreće se okreće: Šakira našla NOVOG DEČKA, i zbog njega se seli u Majami

Da li je konačno rešila da krene dalje?

1680265714_Sakira-jasnija.jpg

Posle svih emotivnih lomova Šakira (46) je konačno srećna. Žerar Pike je izgleda, definitivno prošlost.

Šakira je odlučila da sa sinovima život nastavi u Majamiju, gde je kupila prelepu vilu. Ali kako španski mediji bruje, Šakira je već četiri meseca u Majamiju u novoj emotivnoj vezi. 
Kolumbijska pevačica seli se na Floridu, pošto su ona i Pike potpisali ugovor o starateljstvu nad decom, nakon što su se rastali jer se on zaljubio u Klaru Čiju Marti.
NJeni obožavatelji sada nagađaju, da li će napustiti Barselonu s desetogodišnjim Milanom i osmogodišnjim Sašom, na kraju školske godine, odnosno u junu, ili mnogo ranije.

Portal OK Diario kaže, da bi sada mogla da ima još jedan razlog da ubrza preseljenje u Majami, i to zbog tajanstvenog čoveka kog je upoznala pre nekoliko meseci.

- Čini se da je kolumbijska pevačica pronašla novu ljubav s tajanstvenim muškarcem, kojeg je navodno upoznala u Majamiju, i s kojim je u kontaktu četiri meseca - piše OK Diario.

Portal nije ponudio više detalja, osim što su potvrdili da misteriozni muškarac nije Antonio de la Rua, s kojim se zabavljala pre nego što je upoznala Pikea na Svetskom prvenstvu 2010. godine. 

Šakira zasad nije ništa komentarisala, a nije se oglasio ni njen medijski predstavnik. Ostaje da se vidi da li će se sa novim izabranikom pojaviti na plažama Majamija.

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.