Oglas
· · Komentari: 0
kraljevska porodica

Kraljica Elizabeta otkazala još jedan događaj koji se decenijama održava

Kraljica Elizabeta se neće pojaviti na tradicionalnom okupljanju

1659964389_95ec0adcd7add9c1dc1c9b673ba7aafa954f2eba.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Kraljica Elizabeta otkazala je tradicionalni događaj u zamku Balmoral. NJen dolazak tamo se svake godine obeležava na poseban način, ali sada je tradicionalno okupljanje u čast britanskoj kraljici otkazano.

Umesto tradicionalnog dočeka, kraljica (96) će održati manji događaj. Osim tokom pandemije, to će biti prvi put posle nekoliko decenija da ona neće da obeleži početak svog letnjeg boravka u Škotskoj.

Pročitajte još: Nije potrebna oprema ni iskustvo: Ove VEŽBE radi MEGAN MARKL, a rezultati su jako brzo vidljivi

Uprkos neočekivanoj prirodi otkazivanja, Palata je sugerisala da je promena „u skladu sa prilagođavanjem rasporeda NJenog Veličanstva za njenu udobnost“, piše britanski Hello.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Peter Lyden (@peter.lyden)

Škotska se smatra jednim od omiljenih mesta kraljice Elizabete. Ona i njen pokojni suprug, princ Filip, čak su proveli deo svog medenog meseca u lovačkoj kući Birkhall, koja se nalazi na imanju, 1947. godine.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas