Oglas
· · Komentari: 0

Lepa doktorka je ćerka Mire Škorić: "Najponosnija sam majka na svetu" (FOTO)

Mira Škorić je ćerku Milicu dobila u braku sa hirurgom Vasom Jeremićem

1684657582_62a17b9e2574bc0068336e7b6ecb3cd137bac1bc.jpg
Foto: Dušan Mišić
Oglas

Ćerka Mire Škorić se gotovo nikada nije eksponirala u medijima i javni život je ne zanima, zbog čega malo ko zna kako izgleda pevačicina naslednica, ali mnogi se osim uspešnoj karijeri, dive i njenoj nestvarnoj lepoti.

Lepa Milica je završila medicinski fakultet i radi kao doktorka, a Mira je nju dobila u braku sa hirurgom Vasom Jeremićem.

Milica je inače izgovorila sudbonosno "da" svom dugogodišnjem izabraniku prošle godine, a svadbenom veselju koje je upriličeno u jednom elitnom restoranu, prisustvovao je veliki broj poznatih ličnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MJK (@jeremiceva)

Budući da Milica Jeremić nikada nije volela da se eksponira u javnosti, identitet njenog izabranika ostao je nepoznanica. Jedino što se zna jeste da se zove Sebastijan i da je zaposlen u jednoj beogradskoj kompaniji koja se bavi gradnjom luksuznih stambenih kompleksa.

Mira je i ranije isticala koliko je ponosna na ćerku Milicu.

- Najponosnija sam majka na svetu, nikada nisam sumnjala u nju. Kao mala se igrala sa tim stvarima, povukla je na oca. Ima ljubav prema nauci, upisala je doktorske studije. To je njeno zanimanje, njen poziv, ali uvek ja brinem - rekla je Mira jednom prilikom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mira Skoric (@miraskoric)

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas