Oglas
· · Komentari: 0

LJUBI DRUGOG: Jelena Karleuša sva u zlatnom, blista od sreće u naručju OVOG MUŠKARCA (FOTO)

Nekada su pevali o besanim noćima

1671349142_Jk-Azis.png
Foto: Instagram printscreen/ karleusastar
Oglas

Iako su na prvi pogled mnogi pomislili da je jedna od naših najvećih zvezda ipak našla sreću u ljubavi, nakon rastanka sa Duškom Tošićem, izgleda da su se prevarili.
U svojoj novoj objavi Jelena se pojavljuje sva u zlatnom, kako u zagrljaju ljubi muškarca crne kose.

Pročitajte još: Ceca progovorila o napadima koje je doživela tokom karijere: "Ne ulazim u primitivne rasprave"

Međutim, u pitanju je njen kolega iz Bugraske- Azis, sa kim je pre nekoliko godina snimila popularni hit 'Insomnija'. Izgleda da su kolege u odličnim odnosima, te da su i dalje veoma bliski, pa Jelena u opisu slike nije krila oduševljenje zbog ponovnog susreta:

- Drago mi je da te vidim moj bugraski brate, super-zvezdo, Azis. Kakva noć u Cirihu, moramo da radimo ovo češće!

Da li je mislila na poljubac ili zajednički nastup, ostaje da se vidi.

Azis je jedna od najvećih zvezda u Bugarskoj. Nekada je nosio šminku, uz bradu i farbao se u plavo, a danas izgleda da je potpuno promenio osvoj imidž. 

Pročitajte još: JELOVNIK Jelene Karleuše: Nadoknađuje MESO jednom namirnicom, a smatra da zbog ISHRANE nikada nije bolesna

 

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas