Oglas
· · Komentari: 0
SVAĐA

Marija Šerifović i Đorđe David se žestoko posvađali: "Kocakasti, šta ti meni imaš da objašnjavaš i da upireš u mene prst?

Tenzija je dostigla maksimum

1621257526_marija.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Prva
Oglas

Poslednja emisija takmičenja Zvezde Gradnda, donela je nove svađe među članovima žirija. Ovoga puta glavni akteri su bili Đorđe David i Marija Šerifović.

Pročitajte još: "Kako nije SRAMOTA" vaše ćerke?" Rođendan Mitrovićeve supruge pao u senku zbog ponašanja naslednica! NAKIT slavljenice ostavlja bez daha! (VIDEO)

Haos je izbio zbog kandidatkinje Tamare Selimović, čiji je mentor Marija. Đorđe nije želeo da ovoj takmičarki da šesti glas, kako bi se direktno plasirala u dalji tok takmičenja, što je veoma iznerviralo njegovu koleginicu, koja je počela javno da mu preti i da ga naziva raznim imenima, izmeđuostalog i kockastim.

- Kockasti nije na***ao, kockasti može da ti objasni nekoliko stvari kad se ugase kamere. Sa mnom ne možeš tako da razgovaraš. Nemoj sa mnom tako da pričaš - rekao je Đorđe na početku Mariji, koja je krenula žestoko da napada svog kolegu.

Pročitajte još: Ćerka Milke Forcan je prava LEPOTICA, a evo šta joj je PRVI POSAO nakon fakulteta! (FOTO)

- Ti meni? Ti meni da objasniš? Šta si ti meni, Đole? Ti si meni kolega i šta ti hoćeš meni da objašnjavaš? Ja tebi kao kolegi kažem: Kockasti, na***ao si! Šta ti meni imaš da objašnjavaš i da upireš u mene prst? Ne, ne... sori, Đole - vikala je Marija.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas