· · Komentari: 0

Marko Rokvić izveo ženu iz PORODILIŠTA: "Želimo da vam se zahvalimo iz sveg srca"

Porodica Rokvić je bogatija za jednog člana

1673259599_maarko.png
Foto: Ataimages.rs

Marko Rokvić je iz porodilišta doveo svoju suprugu i ćerkicu Dragu. Porodica je na okupu a Sara je tim povodom objavila fotografiju uz jako emotivan opis. 

Pročitajte još: Upoznala ga je kad je imala 18 godina i bio je 14 godina stariji od nje: Ovo je bivši muž Nede Ukraden

- Dragi ljudi, evo nas troje nasmejanih i četvoro, usavano, da vam se javimo i iz sveg srca zahvalimo jer ste nam dane iza nas obojili porukama lepih reči, divnih želja, pažnje i ljubavi! Naša devojčica je odlučila da nam se pridruži 3.1.2023. u 6.18 sati i učinila da nam pucne još koji šav na srcu i da naš svet zastane na trenutak, pa nastavi da se vrti u pravcu u kom ona i njen brat budu poželeli. Još jedno veliko hvala ide svim zdravstvenim radnicima, jer su od prvog dana kada smo kročili na njihova vrata do momenta kada smo izašli bili tu za nas na onaj način kako svaka porodica, a posebno buduća mama i beba zaslužuju. Rekli su nam da će ostvariti sve naše želje i da ćemo izaći nasmejani, ali oni su prevazišli čak i to obećanje. Svima vam šalju pozdrave i srca. Draga, Despot, Sara i Marko.

Sara Oster i Marko Rokvić se poznaju od detinjstva, a 2015. godine su odlučili da se venčaju.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.