Oglas
· · Komentari: 0
KRALJEVSKA PORODICA

MEGAN MARKL "bezočno laže": Čuveni voditelj dobio otkaz zbog tvrdnji na račun vojvotkinje od Saseksa! (VIDEO)

Bivši voditelj Dobro jutro Britanijo, Pirs Morgan, koji insistira da nije opsednut Megan Markl, našao se u problemu nakon svađe na australijskoj televiziji.

1622880992_pjimage.jpg
FOTO: Printskrin/ Jutjub CBS NJuz/ Instagram - piersmorgan
Oglas

Pirs Morgan je optužio Megan Markl za "bezočne laži" dok je govorio o njihovoj zavadi u novom televizijskom intervjuu.

Uprkos insistiranju da nije opsednut vojvotkinjom od Saseksa, bivša zvezda Dobro jutro Britanijo, pojavio se na australijskoj televiziji kako bi razgovarao o svađi zbog koje je morao da napusti jutarnji program.

Pirs Morgan: Ona (Megan) se samo pravi da je zaljubljena u princa Harija.

Megan Markl "bezočno laže"

Pirs je napustio dnevni program nakon što je odbio da se izvini zbog komentara o intervjuu Megan i princa Harija sa Oprom Vinfri. Ono što je najvažnije, rekao je da joj nije verovao kada je rekla da se borila sa samoubilačkim mislima dok je bila trudna sa bebom Arčijem.

Pročitajte još: Princ Čarls ima tajni nadimak za Megan Markl, a mnogi misle da je to kompliment

A kada su pripadnici javnosti izrazili koliko su ih komentari uznemirili (navodi se da je televizija dobila čak 41.000 pritužbu na njegov komentar) - u vreme kada su razgovori o mentalnom zdravlju važniji nego ikad - Pirsu je rečeno da se mora izviniti.

Voditelj je kategorično izjavio da ne želi da povuče reč i odmah napustio emisiju. Tada su ga neki  optužili da je opsednut Megan, a neki smatraju da je jednostavno ogorčen što su nekada bili prijatelji, ali su se razdvojili nakon što je upoznala princa Harija. Pirs, koji negira sve te stvari, kaže da ima problem sa Megan zbog "bezočnih laži" koje je izrekla.

Prilikom gledanja trejlera za 60 minuta sa voditeljem Karlom Stefanovićem,  Pirs je istakao da Meganin komentar o njoj i Hariju koji su se tajno venčali par dana pre njihovog više milionskog venčanja nije istinit.

<

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Piers Morgan (@piersmorgan)

I zaista, kako se kasnije pokazalo njena tvrdnja je netačna. Nadbiskup Kenteburija, visokoprečasni Justin Velbi potvrdio je da nisu potpisani zvanični dokumenti. U svom novom TV nastupu, Pirs kaže: „To su bile bezočne laži. "Ne verujem ni reči koju ona kaže. Ta [ceremonija] bi nadbiskupa Kenteburija učinila zločincem."

Takođe, Pirs je imao oštar komentar o Megan i pre par godina, kada je izjavio da veruje da se Megan samo pretvara da je zaljubljena u Harija. I to je samo jedna u nizu njegovih uvredljivih izjava na račun Megan Markl.

Na svom Instagram profilu se čak i "našalio" fotografijom Megan Markl iznad koje je dodat tekst - Znači Bil Gejts se upravo razvodi, kao foru da bi Megan mogla da baci oko na bogatog Bila, kao što je uradila i sa Harijem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Piers Morgan (@piersmorgan)


Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas