Oglas
· · Komentari: 0

Oglasio se VMA o smrti Milana Laneta Gutovića: Ćerka Milica iznela niz optužbi

Milica Gutović je nedavno iznela niz optužbi na račun mediniske sestre iz ustanove u kojoj se lečio njen otac, proslavljeni glumac

1710432047_558d137a9c5ad733b6dc553b88718b0b3929fe34.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub/ RTS
Oglas

Milica Gutović, najstarija ćerka pokojnog glumca Milana Laneta Gutovića na svojim društvenim mrežama podelila je video u kojem kaže da je medicinska sestra pred smrt njenog oca, koji se, po njenom iskazu, tada nalazio na intenzivnoj nezi, uvela dvojicu muškaraca koji nisu bili u srodstvu sa Lanetom.

Tim povodom oglasila se Vojnomedicinka akademija, a saopštenje za javnost vam prenosimo u celosti.

- Povodom optužbi iznetih u medijima u vezi sa postupanjem na Vojnomedicinskoj akademiji, u periodu neposredno pre smrti glumca Milana Gutovića, obaveštavamo javnost da je Uprava za vojno zdravstvo pokrenula kontrolu stručnog rada lica na VMA koja su učestvovala u njegovom lečenju. Ukoliko se utvrde propusti u radu, protiv odgovornih biće preduzete mere u skladu sa propisima i zakonom - stoji u saopštenju.

(Blic)

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas