Oglas
· · Komentari: 0

"VAŠ OTAC NIJE BIO U STANJU DA RASUĐUJE" Milica Gutović objavila prepisku sa Lanetovim lekarom

Milica Gutović, ćerka pokojnog Laneta Gutovića ponovo se obratila javnosti povodom testamenta svog oca, koji smatra nevažećim.

1712822069_ae6055b99e896bf8b087ff7941d34796fd0861ce.jpg
Foto: Ataimages.rs, Printscreen Facebook - Milica Gutović
Oglas

Naime, Milica je na svom Fejsbuk profilu objavila poruke sa anesteziologom koji je objasnio da tokom poslednjih dana Lane nije bio sposoban da rasuđuje.

- Posete u kovid bolnicama su bile zabranjene tokom cele pandemije, bez obzira na težinu kliničke slike obolelih. Kako vidim, vaš otac je par dana pre navedenog događaja, u trenutku kada se fotografisao, već bio na respiratoru, ali na neinvazivnom modu, što znači da je u tom trenutku bio jako lošeg stanja. To opet znači da mu je i moć rasuđivanja bila jako smanjena - rekao je lekar i dodao:

- Kako vreme prolazi, na dan kritičnog događaja, kada je došlo do navodne posete prijatelja, njegovo opšte stanje, a samim tim i moć rasuđivanja je bilo sigurno mnogo gore nego onog dana kada je nekako uspeo da napravi fotografiju. Pretpostavljam da nije mogao ni da se javi na telefon? S obzirom na to da je u toku istog dana intubiran, znači uspavan, uveden u anesteziju, nema nikakve šanse da je u vreme kritične posete prijatelja bio u stanju da rasuđuje i daje izjave takvog tipa - napisao je anesteziolog i predložio Gutovićevoj da se zvanično obrati upravi Vojnomedicinske akademije u Beogradu u kojoj je njen otac lečen.

Podsetimo, Milica Gutović se nedavno oglasila na društvenim mrežama, tvrdeći da je medicinska sestra, neposredno pred očevu smrt, uvela dvojicu muškaraca koji nisu bili u srodstvu sa Lanetom kako bi prisustvovali navodnom usmenom zaveštanju kojim se ona i njena sestra Nevena lišavaju nasledstva.

(Blic)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas