Oglas
· · Komentari: 0
pevačica

Milica Pavlović ZABLISTALA na naslovnoj strani čuvenog "Glamour"-a: Obukla kreaciju POZNATOG DIZAJNERA (FOTO)

Milica ne prestaje da nas oduševljava!

1645260461_d3b4a3936a2c3f834186f64a1f91cd1a2ae0103f.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink
Oglas

Milica se na društvenoj mreži Instagram pohvalila da se našla na naslovnoj strani, ni manje ni više, nego prestižnog bugarskog magazina "Glamour".  Popularna pevačica ponela je kreaciju dizajnera Bojana Petrovića.

Milica nije krila oduševljenje jer su joj se ostvarili snovi i želje. U opisu je navela Cirih. Pre nekih 12 godina. Padala je kiša i jurila sam da se nađem sa drugaricama u lokalnom kafiću. Usput sam na trafici kupila poslednji broj magazina "Glamour". Na naslovnoj je bila Rihanna, sećam se. Tada sam samo mogla da maštam i sanjam da ću ostvariti svoje snove, da će jednog dana svi znati moje ime i da ću i ja nekada u budućnosti biti na naslovnoj strani tako prestižnog magazina. I snovi se zaista ostvaruju. Velika mi je čast što se nalazim na naslovnoj strani bugarskog izdanja magazina "Glamour" i dugujem ogromnu zahvalnost kompletnoj ekipi koja je radila na tome da ovaj editorijal bude tako poseban! Momci i devojke, hvala vam na svemu! Ponosna sam na sve nas! 

Pročitajte još: Lidija Vukićević objavila sliku garderobera i sve raspametila: Nema gde igla da padne! (FOTO)

Milica vredno radi i ulaže u karijeru i izgled, a rezultatima se često pohvali na svom Instagram nalogu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas