Oglas
· · Komentari: 0

Miloš Biković i Ivana Malić odabrali ime za sina: Ima značenje kralja

Miloš Biković dobio je do sada najlepšu ulogu - postao je otac

1704881196_4e95852565e8a5260bf9fcc71c30d983c8f8d670.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Miloševa verenica, Ivana Malić, juče je na svet donela sina, a par se od rođenja deteta nije javno oglašavao, osim fotorgafije koju je glumac podelio na društvenoj mreži Instagram, a na kojoj je crtež porodice.

Spekulisalo se koje su ime Ivana i Miloš odabrali, a sada je glumac Miloš Petrović Trojpec rešio nedoumicu. On je objavio selfi fotografiju sa Bikovićem i napisao:

- Vasaaaa - napisao je Trojpec na Instagramu i samim tim potvrdio da će se tako zvati Milošev i Ivanin sin.

Foto: printscreen/ Instagram/ Miloš Petrović Trojpec

Vasilije je muško ime grčkog porekla. Nastalo je prema grčkoj reči βασιλεύς basileus što znači kralj. Značenje imena odnosi se na carsko, kraljevsko.

Kako je rekao je u jednom intervjuu, njemu Ivana i dete znače stabilnost.

- Za mene Ivana i porodica znači sidro. Usidrenje. To je neka kontrateža svim mojim ludilima. U jednoj rečenici - zaključio je Biković u emisiji "PopTok".

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas