· · Komentari: 0

Misteriozna smrt poznate bolivudske glumice: Pronađena u luksuznom hotelu

U svet filma ušla je slučajno i odmah je postala zvezda

1673706813_profimedia-0165919257.jpg
Foto: Profimedia

Sridevi, rođena kao Šri Ama Janger Ajapan, potekla je iz bogate porodice, a odgajana je kao miljenica, u ogromnoj kući sa poslugom. Dopadalo joj se da je prati glas one koja je odrasla "sa zlatnom kašikom" i sve je radila da se uklopi u stil prefinjene aristokratije.

Devojčica ogromnih očiju rođena je 13. avgusta 1963. godine. Odmah je bilo jasno da će ćerka izrasti u lepoticu. Roditelji su stalno brinuli jer je bila jako povučena i sramežljiva. Izbegavala je druženja, sve dok je jednom nisu poveli na tradiconalnu svadbu. Sridevi nije odolela plesu, i to je bio trenutak koji je za njen život bio presudan. Više se nije stidela.

NJene umetničke sposobnosti primetili su i predstavnici bolivudske filmske kompanije, a na prvo snimanje ju je odveo otac.

Sa 14 godina već je glumila u 20 filmova, i to na nekoliko jezika. Kako je devojčica rasla, rasla je i njena slava. U leto 1996. Sridevi se udala za poznatog producenta Bonija Kapura, kome je rodila dve ćerke, Džanvi i Khuši.

Pročitajte još: Princ Vilijam i Kejt Midlton: PRVO POJAVLJIVANJE u javnosti nakon objavljivanja Harijevih memoara (FOTO)

Zbog porodice, indijska zvezda odlučila je da napravi pauzu u karijeri i odbijala je nove uloge više od šest godina, a  glumi se vratila se 2012. godine.

U februaru 2018. Sridevi je otputovala u Dubai na venčanje svog nećaka. Nakon završetka proslave, glumica je odlučila da ostane još par dana da se odmori i uživa u kupovini. Boni je odlučio da obraduje svoju voljenu Sridevi i otišao je u Dubai. Kada ga je videla na vratima hotelske sobe jako se obradovala. Dogovorili su se kako će provesti vreme, a ona je otišla u kupatilo da se istušira. Kada ni sat vremena kasnije nije izašla iz kupatila Boni se zabrinuo, a kako nije odgovarala odlučio je da uđe u kupatilo da vidi šta se dešava.

Video je kako Sridevi potpuno nepomično leži u vodi. Glava joj je bila pod vodom, a znake života nije davala. Pozvao je hitnu pomoć, a lekari su samo mogli da konstatuju smrt. Glumičina smrt i danas budu mnoga pitanja. Alkohol je pronađen u njenoj krvi, iako je u običnom životu izbegavala da ga konzumira. Na telu nisu nađene povrede, a lekari su isključili i moždani ili srčani udar. Zašto je pala u vodu, i zbog čega nije pozvala supruga da joj pomogne još uvek nije otkriveno.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.