Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Мистериозна смрт познате боливудске глумице: Пронађена у луксузном хотелу

У свет филма ушла је случајно и одмах је постала звезда

1673706813_profimedia-0165919257.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Сридеви, рођена као Шри Ама Јангер Ајапан, потекла је из богате породице, а одгајана је као миљеница, у огромној кући са послугом. Допадало јој се да је прати глас оне која је одрасла "са златном кашиком" и све је радила да се уклопи у стил префињене аристократије.

Девојчица огромних очију рођена је 13. августа 1963. године. Одмах је било јасно да ће ћерка израсти у лепотицу. Родитељи су стално бринули јер је била јако повучена и срамежљива. Избегавала је дружења, све док је једном нису повели на традицоналну свадбу. Сридеви није одолела плесу, и то је био тренутак који је за њен живот био пресудан. Више се није стидела.

Њене уметничке способности приметили су и представници боливудске филмске компаније, а на прво снимање ју је одвео отац.

Са 14 година већ је глумила у 20 филмова, и то на неколико језика. Како је девојчица расла, расла је и њена слава. У лето 1996. Сридеви се удала за познатог продуцента Бонија Капура, коме је родила две ћерке, Џанви и Кхуши.

Прочитајте још: Принц Вилијам и Кејт Мидлтон: ПРВО ПОЈАВЉИВАЊЕ у јавности након објављивања Харијевих мемоара (ФОТО)

Због породице, индијска звезда одлучила је да направи паузу у каријери и одбијала је нове улоге више од шест година, а  глуми се вратила се 2012. године.

У фебруару 2018. Сридеви је отпутовала у Дубаи на венчање свог нећака. Након завршетка прославе, глумица је одлучила да остане још пар дана да се одмори и ужива у куповини. Бони је одлучио да обрадује своју вољену Сридеви и отишао је у Дубаи. Када га је видела на вратима хотелске собе јако се обрадовала. Договорили су се како ће провести време, а она је отишла у купатило да се истушира. Када ни сат времена касније није изашла из купатила Бони се забринуо, а како није одговарала одлучио је да уђе у купатило да види шта се дешава.

Видео је како Сридеви потпуно непомично лежи у води. Глава јој је била под водом, а знаке живота није давала. Позвао је хитну помоћ, а лекари су само могли да констатују смрт. Глумичина смрт и данас буду многа питања. Алкохол је пронађен у њеној крви, иако је у обичном животу избегавала да га конзумира. На телу нису нађене повреде, а лекари су искључили и мождани или срчани удар. Зашто је пала у воду, и због чега није позвала супруга да јој помогне још увек није откривено.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas