Oglas
· · Komentari: 0

Može li bizarnije? Slavni rok muzičar priznao da je ušmrkao pepeo svog oca

Većina slavnih ličnosti ima tajne, neke su bezazlene, ali postoje i one bizarne za koje javnost ne zna

1655286709_rolingstonsi.jpg
Foto: Youtube printscreen
Oglas

Iako imaju armije fanova i mnogi se ugledaju na njih, postoje neke stvari koje sigurno ne biste voleli da radite. Jedna takva je i tajna koju je otkrio slavn član grupe "Roling Stons", Kit Ričards, koji je otkrio da je ušmrkao pepeo svog oca sa kokainom.

Pročitajte još: Spavao je u pozorištu, a život izgubio na sceni: Šest godina od smrti Milorada Mandića Mande

- Najčudnija stvar koju sam pokušao da šmrčem? Moj otac. Ušmrkao sam svog oca - rekao je Ričards, a citirao ga je časopis NME.

- On je kremiran i ja nisam mogao da odolim da ga ne pomešam s malo "belog". Moj tata ne bi mario. Prošlo je prilično dobro, i još sam živ - rekao svojevremeno Ričards i svojom izjavom šokirao svetsku javnost.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas