Oglas
· · Komentari: 0

NA RUBU EGZISTENCIJE: Nema nijedan zub, a sestra joj velika pevačka zvezda (FOTO)

PEVAČICA ju je optužila da ju je zlostavljala, bacala na nju vrelu vodu koja joj je zadala opekotine trećeg stepena, davala joj valijum, te da je pokušala da je podvodi.

1699964718_Maraja-Keri-sa-sestrom-foto-Profimedia.jpg
Foto: Profimedia, TikTok printskrin/didyoucatchthis
Oglas

Pevačica Maraja Keri već neko vreme nije u dobrim odnosima sa svojom starijom sestrom Alison Keri.

Alison ima 61 godinu i sada se oglasila na društvenim mrežama.

- Ja sam Alison Keri i nažalost živim bez zuba. Nisam uspela da ih zamenim. Volela bih da mogu da ih zamenim, ali jednostavno nemam novca i tako stvari stoje. Gotovo je nemoguće obavljati neke stvari bez zuba. To je sve što stvarno imam da kažem - govori ona u videu koji se širi društvenim mrežama, prenosi Mirror.

Podsetimo, sestre su pre nešto više od dve godine završile i na sudu.

 

@didyoucatchthis Alison Carey Updates Public, Says "She Can't Afford Teeth". #mariahcarey #foryou #xyzbca #trending ♬ original sound - Did You Catch This?

Naime, nakon što je pevačica objavila memoare pod nazivom „The Meaning of Mariah Carey", Alison je podnela tužbu Vrhovnom sudu NJujorka.

Ona je tada tražila 1,25 miliona dolara zbog duševne boli koju joj je sestra navodno nanela. U tužbi je navela da je u knjizi Maraja Keri iznela brojne optužbe na njen račun, a da za njih nije bilo dokaza.

To uključuje navode da je Alison zlostavljala Maraju, bacala na nju vrelu vodu koja joj je zadala opekotine trećeg stepena, davala joj valijum, te da je pokušala da je podvodi.

(Kurir.rs)

BONUS VIDEO:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas