Oglas
· · Komentari: 0

NA VISOKOJ FUNKCIJI: Ko je kuma koja je krstila ćerku Novaka Đokovića? (FOTO)

PRIVUKLA je pažnju svojim izgledom na krštenju Novakovih naslednika.

1698007904_Novak-Djokovic-krstenje-na-Ostrogu.jpg
Foto: ATA images, V. Kadić, D. Milovanović
Oglas

Novak je na krstio sina Stefana i ćerku Taru u srpskoj svetinji, manastiru Ostrog. Stefana je krstio nekadašnji fudbaler, Neven Marković, koji je karijeru završio 2016. godine u poljskoj Lehiji.

Brineta toplog osmeha, kuma Noletove i Jelenine ćerke je Maja Kremić. Ona na visokoj funkciji - direktorka je fondacije "Novak Đoković", a takođe je i Jelenina najbolja drugarica.  

Maja je za krštenje odabrala jednostavnu haljinu sa dugim rukavima, a mali Stefan i Tara bili su obučeni u bele odore.

- Jako sam ponosna na njega. Svi bi podredili uspeh iznad duhovnog mira. Kod Novaka je jako velika zahvalnost koju ima. Zahvalan je na svemu što je ostvario, sve je vanzemaljski. On se drži svojih principa i verovanja, to čini čoveka, to čini njega - započela je Dijana u jednoj emisiji i dodala:

- Novak nosi osveštani krst koji je dobio na Hilandaru, koji mu daje snagu. Proveo je tamo tri dana, to je za njega veoma važno iskustvo. On je zaista duhovno biće, krstio se kada je imao pet godina i taj čin shvatio je ozbiljno. Ima nešto u sebi. Stalno ga pitam kada će da krsti svoju decu, a on mi kaže "kada budu mogli da shvate čin krštenja". On želi da Tara i Stefan budu svesni da su kršteni.

BONUS VIDEO: 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas