· · Komentari: 0
STRAŠNO

Nakon javne objave da je moćnik iz filmske industrije silovao, SRPSKA glumica otkrila detalje razgovora (VIDEO)

Javnost je šokirala svojim priznanjem, a sada je nastavila sa iznošenjem detalja

1598428612_mariola.jpg
Foto: YouTube printscreen /ivkova slava

Danijela Štajnfeld, šokirala je javnost priznanjem da je moćnik iz filmske industrije silovao, a na ove izgovorene reči i srpsko tužilaštvo odlučilo je da pokrene istragu.

Pročitajte još: Džerard Batler progovorio o raskidu: Nemam vremena

Glumica koja je javnosti postala poznata igrajući ulogu Mariole u filmu "Ivkova slava" i  Donku u seriji "Ranjeni orao", otvorila je dušu u dokumentarnom filmu "Zaceli me" i ispričala sve o silovanju koje doživela pre nekoliko godina, nakon čega se preselila u Ameriku. Kako je i sama navela ćutala je, jer se plašila, a njene kolege, koje su takođe šokirane ovim saznanjem i koje su joj pružile podršku, savetovale su je da kaže o kome je reč.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Stajnfeld (@danijelastajnfeld) on

 

Ipak, mlada glumica još uvek ne otkriva ime, ali je u filmu snimljen i deo razgovora sa moćnikom nakon silovanja: Danijela pita nepoznatu mušku osobu, da li se seća da je plakala i da nije želela da ostane nasamo s njim, da se oseća ugroženo, da je govorila “ne”, ovaj joj odgovara:

– Mogu da razumem, ali to je velika greška! Moje iskazivanje nežnosti nije izraz nepoštovanja, to je tvoje dostignuće! To je za čast, a ne za osećaj ugroženosti. Iskreno ti govorim. Kao da bih stavio ku*ac u neku koju ne poštujem? Da ponižavam, da potcenjujem? Naprotiv, to radim sa osobom koja zaslužuje moju naklonost! Imaš li ti pojma ko sam ja – upitao je on na kraju.

Pročitajte još: Venčali su se u pauzi za ručak, a važili su za jedan od najskladnijih glumačkih parova kod nas

Glumica je u svom gostovanju za TV Sarajevo rekla da joj je bila ideja da napravi film o posledicama seksualnog zlostavljanja iz perspektive žrtve, ali i silovatelja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Stajnfeld (@danijelastajnfeld) on

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.