Oglas
· · Komentari: 0
SEĆANJE

Nikad viđena fotografija Danijele Štajnfeld (FOTO)

Glumica objavila sliku iz tinejdžerskih dana

1618557063_danijela.jpg
Foto: Printscreen/ Hold Me Right Film
Oglas

Danijela Štajnfild, koja je pre mesec dana optužila kolegu branislava Lečića da je silovao, objavila je fotografiju sa prve godine glume.

Pročitajte još: Bobi Braun tvrdi: Znam ko je ubio Vitni Hjuston i Bobi Kristinu!

Glumica se prisetila svojih početaka, a na fotografiji je pozirala zajedno sa svojim klasićem, glumcem Petrom Benčinom.

- Prva godina glume u klasi najboljeg nam profesora Dragana Petrovića Peleta. Od mene, profesionalnog uzgajivaca kokoški i malina, je napravio pozorišnog, filmskog i kakvog još hoćeš dramskog profesionalca. Nije nas samo učio glumi, učio nas je i dramskoj strukturi, žanru, stilu i estetici do te mere da sam sa tim znanjem mogla da napišem i izreziram ceo dugometražni dokumentarni film, bez saveta ili supervizije kolega. Dan filmske škole mi nije trebao. Pele nam je dao sve moguće umetničke alate potrebne da gradimo svetove, i ovekovečimo ovaj naš. A da, pored mene je najveća šmekerica Petar Benčina. Ljubomorna sam još uvek na dijapazon i slojevitost tvog talenta - napisala je glumica u opisu fotografije.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas