Oglas
· · Komentari: 7
ŠOK

SKANDAL! Isplivao eksplicitan snimak Danijele Štajnfeld (VIDEO 18+)

Na sajtovima za odrasle, pojavio se snimak sa eksplicitnim scenama iz filma mlade glumice koja je u jeku skandala, zbog optužbi za silovanje

1616762748_danijela-stajnfeld.jpg
Foto: Youtube printscreen / cash only
Oglas

Danijela Štajnfeld, pre nekoliko dana podigla je veliku medijsku prašinu, kada je otkrila da je 07. maja 2012. godine navodno silovao njen kolega Branislav Lečić.

Pročitajte još: Šta se krije iza afere? Njujork tajms poseduje celokupan snimak razgovora Danijele Štajnfeld i Branislava Lečića

Nakon njenih intervjua koje je dala u medijima, a u kojima je opisala detalje navodnog  seksualnog zlostavljanja, mnoge brojne ličnosti su se oglasile. Neke od njih su podržale glumicu i uputile ozbiljne oštre kritike na račun Branislava Lečića, dok nekolicina njih, ne želi da poveruje u optužbe i čeka konačnu reč tužilaštva.

Kompletan eksplicitan snimak možete pogledati na OVOM LINKU

Među prvima je odreagovao Igor Jurić, koji je Leku izbacio iz fondacije "Tijana Jurić", iako je bio počasni ambasador. Juče su kolege iz predstave "Kad su cvetale tikve", čak njih 17, glasale i odlučile, da odbiju poslovnu saradnju sa Branislavom Lečićem, a takođe ga je i Beogradsko dramsko pozorište, do daljeg skinulo sa svog repertoara.

Ipak, postoji i mali broj njih koji ne veruje u njenu verziju priče i misle da je sve ovo, kako oni kažu deo neke igre. Jedna od njih je i majka Nine Lečić, koja je izjavila:

- Moje mišljenje je da se radi o jednoj ženi, da budem blaga, vrlo problematičnoj, u čiju biografiju i stil života treba malo začeprkati - izjavila je Gorica Radulović.

Pročitajte još: "Trudio sam se da shvatiš": Branislav Lečić se javno objavio Danijeli Štajnfeld (VIDEO)

Kako je Danijela je godinama živela u Americi, uspela je da se probije i na njihovo tržište, pa je 2015. godine snimila film "Cash only" (Samo keš), američko-albanski triler, reditelja Malika Badera. Snimak je počeo da privlači veliku pažnju javnosti, najviše zbog eksplicitnih scena u kojima mlada glumica igra.

Kompletan eksplicitan snimak možete pogledati na OVOM LINKU
 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas