Oglas
· · Komentari: 0

Naučnici su rekli da je ona ideal ŽENSKE LEPOTE: NJen izgled se dosta promenio, ali ona i dalje osvaja lepotom (FOTO)

Čuvena Britanka Keli Bruk pojavila se juče u Londonu sa mužem Džeremijem Parisijem, u kežual izdanju

1682319041_Collage-Maker-24-Apr-2023-08-31-AM-6418.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Skoro da se povukla iz javnog života, obožava da u slobodno vreme bude potpuno kežual odevena, a slike nam donose njen realni izgled, na slikama nema fotošopa, a Keli gotovo da je nanšminkana. Zanosna Keli Bruk, bila je nekada jedan od najpopularnijih modela.Poznati model i glumica iz Velike Britanije predstavila se javnosti pre dvadesetak godina.

 

Krasio ju je tada drugačiji tip lepote, a promene u njenom izgledu koje su usledile komentarisala je neretko i na duhovit način, ističući da ne može da se izbori sa oscilacijama u kilaži.

Foto: Profimedia

Istraživači koje se bave lepotom žena rekli su 2016. da je ona ideal ženske lepote odnosno da je njeno telo savršeno.

Sva "lica" Keli Bruk zapravo oslikavaju raznolikost lepote jedne žene. Verujemo da su naučnici koristili proverene metode u svom istraživanju, ali nikako nije pogrešno reći da je svaka žena ideal za sebe. Praksa pokazuje.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas