Oglas
· · Komentari: 0

"Nažalost, nisam dočekao da to mogu da joj ispunim": Relja Popović o želji koju nije stigao da ostvari majci

Relja Popović retko kad govori o privatnom životu

1688893591_besa_premijera_24112021_0084.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Reper i pevač Relja Popović vešto uspeva da odvoji privatni život od poslovnog. Iako retko kada deli svoju intimu u javnosti, jedom prilikom govorio je o svom detinjstvu i prošlosti koja nije bila ni malo laka.

Danas jedan je od najpopularnijih repera današnjice danas uživa u skladnom braku sa koleginicom Nikolijom Jovanović, ćerkom pevačice Vesne Zmijanac, sa kojom ima dve ćerke, Hanu i Reu.

Međutim, pre nego što je započeo svoju karijeru, Popović nije uživao u raskošu, a teško detinjstvo Relje Popovića mnoge je ganulo.

Gostujući u emisiji „Balkanskom ulicom” Relja je ogolio dušu i govorio o teškom odrastanju i nemaštini, te otkrio obećanje koje je dao majci, a koje, nažalost, nije stigao da ispuni.

- Kao mali sam mami obećao, pošto sam osećao to siromaštvo i kad me vodi na buvljak da kupimo patike bio sam užasno tužan što nemam patike kao neki drugi, ja sam rekao "Vidi mama, ja ću napraviti novac od kojeg ću kupiti stan sebi i tebi" - priznao je on i dodao:

- Nažalost, nisam dočekao da to mogu da uradim njoj, ali sam našao način da ne uprljam svoju dušu, a da ipak budem finansijski stabilan.

Iako je teško detinjstvo Relje Popovića ostavilo veliki trag u njegovom životu, pevač je uspeo da se izdigne i iz svega izađe kao pobednik.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas