Oglas
· · Komentari: 0

"Ne pamtim tračeve": Marija Šerifović o negativnim komentarima i sinu Mariu - evo šta ne deli da mrežama

Marija Šerifović uživa sa sinom Marion što s vremena na vreme podeli i na društvenim mrežama gde je prati veliki broj ljudi

1709908516_marija_serifovic_01012024_0035.JPEG
Foto: ATA images
Oglas

Marija Šerifović nedavno se ostvarila kao majka, a sada je pevačica otkrila da li je i u kojoj meri pogađaju negativni komentari.

Kako ističe, u prošlosti su je komentari i osude više pogađali nego sada kada se ne obazira na tračeve.

- Ne pamtim tračeve. Kada sam bila mlađa možda su me više pogađali maliciozni komentari, a i to više zbog moje okoline. Davno sam takve stvari ostavila za sobom - rekla je Marija koja ne krije da joj je sin Mario ulepšao život.

- Prolazimo sve one faze odrastanja i života s malom bebom. LJubav je došla, ime joj je Mario i to je moja najveća snaga i motivacija - rekla je pevačica koja otkriva da zbog naslednika ima neprospavane noći.

- Ali ima i noći kada teško zaspi uz bilo koju pesmu, to ipak ne delim na mrežama - izjavila je Marija.

(Blic)

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas