Oglas
· · Komentari: 0

"Ne spuštam standarde": Ceca otkrila zbog čega nije izbacila album od 2016. godine - "Mnogi misle da sam se ulenjila"

Folk diva prisetila se i čuvenog koncerta na Ušću

1672052797_zvezde_granda_26102022_0041.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Svetlana Ceca Ražnatović gostujući u emisiji "Novo jutro" prisetila se spektakularnog koncerta na Ušću. Dotakla se i snimanja pesama, kao i optužbi da se ulenjila po tom pitanju:

- Žurka koja je trajala tri sata a bez jednog incidenta. Publika me je toliko držala da sam mogla i sedam sati da pevam. Dobra publika, dobar album, dobra pesma i rezultat mora da bude tu. Karijeru stvaraju pesme, ako promašite album tu je uvek neka pesma koja se istekne. Toliko hitova sam imala i pesama, da ne želim da spuštam standardne, bitan mi je kvalitet. Poslednji album sam izbacila 2016. godine ali do tada me ni ni jedna nije pronašla, a da snimam nešto radi reda ne pada mi napamet. Mnogi misle da sam se ulenjala ali zaista nije istina.

Pročitajte još: BIVŠI MUŽ MARAJE KERI: Nik Kenon ima 11-toro dece sa 6 ŽENA, a 12-to je NA PUTU! (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Posećenost njenog koncerta na Ušču bila je neverovatna. O podacima da je iza sebe ostavila uspeh i posećenost u rangu nastupa Madone i Ledi Gage, Ceca je kratko odgovorila:

- To su neki svetsko-evropski podaci... Tu sigurno nije nikakva malverzacija jer se svet ne bavi time, mene svet ni ne poznaje... Mene znaju u Bugarskoj i tu okolo, ja sam poznata na Balkanu i meni je to dovoljno.

Pročitajte još: BEBE OD MILION DOLARA: Glumica Hilari Svonk objavila srećne vesti, i to DUPLE! (FOTO)

Priznala je da joj nastupi nisu naporni, ali da joj sama putovanja padaju teško:

- Meni su putovanja naporna, ali nastupi nisu. Ja svoj posao mnogo volim, svi znaju da sam ja skoro iz pelena stala na scenu. Sa 14 godina sam stala pri put i zapevala, tako da mi je to sve u redu. Autom ne volim da putujem, bole me leđa, ukočim se, ne mogu da ustanem, jedva izađem... Možda je to i krštenica, ko zna - zaključila je u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas