Oglas
· · Komentari: 0

"Ne znam ni jednog ZETA da je to uradio": Neda Ukraden otkrila šta je izabranik njene ĆERKE uradio zbog nje

U pitnaju je veoma dirljiv gest

1702485052_Foto-Ataimages.rs-Neda-Ukraden.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Pevačica Neda Ukraden pojavila se na snimanju jednog novogodišnjeg programa, a svojom pojavom ostavila je bez daha sve prisutne.

Pevačica je svojim mladolikim izgledom i fantastičnom energijom parira i mlađim koleginicama. Ovaj put pojavila se u nebo plavoj haljini koja je bila prekrivena šljokicama, u skladu sa prazničnim duhom sva je šljaštela.

Foto: Ataimages.rs

Neda je malo ispozirala pred kamerama, a potom odlučila da odgovori na nekoliko pitanja, prenosi "Kurir".

Pevačica je otkrila da je muškarce osvajala večerom i da je to uvek "palilo", pa se dotakla šta jedan muškarac mora da poseduje kako bi je osvojio.

-To je uvek palilo, uvek sam spremala Raštiku, to je jelo iz područja Hercegovine, a imala sam jednu osobu koja je to stalno tražila i kad sam mu napravila to mu je bilo kao od "milion dolara jelo", a što se tiče muškarca mora da bude zanimljiv i da ima neki posao.

Ostatak izjave možete pogledati u video klipu iznad.

Pevačica je otkrila da je njen zet imao predivan gest istetoviravši njeno ime.

- Pomogla sam mu oko zdravstvenog problema koji je imao sa očima, pa je on u znak zahvalnosti istetovirao moje ime. Ja ne znam ni jednog zeta da je to uradio i sama činjenica da je to uradio je vredna divljenja i ljubavi.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas