Oglas
· · Komentari: 0

"NEĆE TO DUGO DA TRAJE": Ceca prokomentarisala promene u takmičenju "Zvezde Granda"

Pevačica je prokomentarisala promene u muzičkom takmičenju i to što će Dragan Kojić Keba privremeno zameniti Anu Bekutu

1708526905_Foto-Printscreen-YouTube-Zvezde-Granda.jpg
Foto: Printscreen/ YouTube - Zvezde Granda
Oglas

Ceca Ražnatović pojavila se na snimanju "Zvezda Granda" u beloj odevnoj kombinaciji i zasenila prisutne.

Naime, pre dva dana je počelo snimanje muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a Saša Popović je otkrio pripadnicima sedme sile o promenama u muzičkom takmičenju.

Ceca Ražnatović se tada nije pojavila na snimanju jer je bila bolesna, pa ju je zamenila Ivana Peters.

Ceca se danas pojavila u beloj haljini koja je istakla njenu vitku liniju i čizme do kolena.

Pevačica je prokomentarisala promene u muzičkom takmičenju i to što će Dragan Kojić Keba privremeno zameniti Anu Bekutu.

- Neće to dugo da traje. Sad ću videti kako radi Keba, ne znam ne poznajem ga godinama je čovek od iskustva što se estrade tiče - rekla je i prokomentarisala njegovu izjavu da će njegov kandidat da pobedi: "Koji njegov kandidat? Saša Popović... Neka pazi da ne izgori", rekla je šaljivo.

Podsetimo, Kojić je prokomentrisao kako je usledio poziv od Saše Popovića i kako su se dogovorili da baš on menja Anu Bekutu.

– Od kad postoji ovo takmičenje, uvek sa vremena na vreme se odazovem pozivu. Rekao je „Možeš li?“, ja sam rekao „Mogu“. Tako da mislim da će saradnja biti dobra i sa ostalim članovima žirija. Manje – više svi se znamo, ali ukusi su različiti, zapažanja su različita. Ne bih o tome, mislim, valjda ću se snaći – zaključio je Keba.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas