Oglas
· · Komentari: 0

''NEĆU VIŠE DA KRIJEM ROMANSU'': Zlatan Ibrahimović na plaži sa OVOM lepoticom, a nije njegova žena! (FOTO)

Koja li je reakcija imala lepa Helena, kada je videla Zlatana sa zanosnoim Ruskinjom

1669375939_profimedia-0548978825-Ibrahimovic.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Zlatan Ibrahimović, važi za jednog od najzgonijih i najšarmantnijih fudbalera današnjice. Iako je u vezi sa Šveđankom Helenom više od dve decenije, devojke ga opsedaju gde god da se nađe. Zbog toga se šuška da svoju partnerku vara na svakom koraku.

Tako je bilo i tokom nedavnog boravka u Dubaiju, gde je došao da primi Globe soccer nagradu, za postignuća u karijeri. Dok se domarao na plaži, prišla mu je jedna zanosna Ruskinja, Lina, koja je njihovu zajedničku fotografiju objavila na društvenoj mreži, uz reči:

''Sa mojim voljenim na odmoru. Ne mogu više da krijem našu romansu'', napisala je Lina Shokh u opisu fotografije sa Zlatanom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lina Shokh (@linashokh)

 

Pročitajte još: ADRIJANA LIMA JEDNIM POTEZOM ŠOKIRALA U KATARU: U brazilskom dresu navija za SRBIJU?(FOTO)

Naravno, reč je samo o šali zgodne Line, ali sigurno je da ovakve objave nisu prijatne Heleni, Zlatanovoj dugogodišnjoj partnerki. Inače, Helena je od njega starija 11 godina, imaju dva sina, a interesantno je da još uvek nisu venčani. 

Foto: Profimedia

Pročitaj još: SOFIJA MILOŠEVIĆ ZASENILA sve ovim originalnim izgledom: U DRUŠTVU BRAZILKE Adrijane Lime bodrila reprezentaciju Srbije (FOTO)

Jednom prilikom lepa plavuša je govorila o tome kako su se ona i Ibrahimović upoznali:

''Parkirao je svoj luksuzni automobil veoma loše na parkingu u Malmeu. Uradio je to na način da je zablokirao mom autu, da izađe. Veoma grubo sam mu rekla da ga odmah pomeri. I da, video je nešto što mu se dopalo.'', rekla je, i dodala da je ovo bila ljubav na prvi pogled.   

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas