Oglas
· · Komentari: 0

ADRIJANA LIMA JEDNIM POTEZOM ŠOKIRALA U KATARU: U brazilskom dresu navija za SRBIJU?(FOTO)

Poznata Brazilka, odeševila je naš narod porukom iz Katara

1669372048_Printscreen-Instagram-ananantic.png
Foto: Instagram Printscreen/anaantic
Oglas

Izgleda da jedna od najlepših žena sveta, Adrijana Lima ne može bez Srba!

Pred utakmicu Srbija-Brazil, ova poznata manekneka  uslikana je isključivo u društvu poznatih Srpkinja. Na jednom mestu našle su se tri lepotice- ćerka Radomira Antića- Ana, bivša žena Marka Jarića- Adrijana, kao i verenica Luke Jovića- Sofija Milošević.

Foto: Instagram printscreen/anaantic

Tri dame su uživale u društvu, kao i u bojama svojih zemalja na tribini.
Prilikom ovog lepog susreta uoči utakmice, na pitanje ko će pobediti, Lima je izjavila:

''Ko god da pobedi, ja ću birti srećna'', rekla je ona.

Pročitajte još: SOFIJA MILOŠEVIĆ ZASENILA sve ovim originalnim izgledom: U DRUŠTVU BRAZILKE Adriane Lime bodrila reprezentaciju Srbije (FOTO)

Adrijana iz braka sa našim proslavljenim košarkašem ima dve ćerke: Sijenu i Valentinu. Obzirom da su devojčice polu-Srpkinje, kao i da je u prijateljskim odnosima sa bivšim mužem, jasno je otkud ovaj odgovor i ljubav prema našoj zemlji.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas