· · Komentari: 0
promena

Nekada dovodila splavove do usijanja, danas posvećena Bogu: PEVAČICA sada živi potpuno DRUGAČIJIM ŽIVOTOM(FOTO)

Više od dve decenije muzičke karijere je iza pevačice Jovane Tipšin, a za nju se nikada nisu vezivali skandali.

1638881725_Untitled.jpg
Foto: Printscreen/ You Tube/ Jovana Tipsin Official

Svojim pesmama i glasom ostala je prepoznatljiva do danas, a uz pesmu "Ne zaboravi me" fudbalska reprezentacija Srbije slavila je pobedu nad Portugalom kojom se plasirala na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Fudbaleri su ovu pesmu ponovo oživeli, a koliko joj znači što su baš njenu pesmu pevali i uz nju slavili pobedu. Upitana da li zna kako je došlo do toga da fudbaleri pevaju tu pesmu Jovana je prokomentarisala:

- Pesma "Ne zaboravi me" je opšta pesma, puna emocija i ljubavi, njoj se mogu pronaći i doktori i seljaci, rokeri i pankeri, rarodnjaci, žene i muškarci, svi", rekla je Jovana Tipšin.

Pročitajte još: Bila je jedna od najvećih muzičkih zvezda: Promenila je ime i profesiju, da li znate o kome je reč? (FOTO)

Jovana Tipšin otkriva da je ovu pesmu napisao Braja, da je nastala 1996. godine poznati estradni tekstopisac, za koga Jovana kaže da poznaje svakog pevača u dušu, a za pesmu kaže da je nastala na početku njene karijere.

- Pored ove pesme često me omladina na društvenim mrežama taguje na pesmu duet sa Kemalom Malovčićem "Senke", na pesmu "Flert" i ostale moje pesme, a neke su čak i "vaskrsnuli" iz 1994. godine i ranije, kaže Jovana.

Poslednja pesma koju je Jovana Tipšin objavila je duhovna pesma pod nazivom "Isuse Hriste, spasitelju sveta", koju je posvetila majci koja je premunula u februaru ove godine, i za koju kažeda je veoma bila emotivno vezana. Jovana je u emisiji Puls na Kurir televiziji, takođe, objavila premijerno i da ardi na novoj pesmi pod imenom "Voli me", ali koja će biti bržeg ritma.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.