Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
промена

Некада доводила сплавове до усијања, данас посвећена Богу: ПЕВАЧИЦА сада живи потпуно ДРУГАЧИЈИМ ЖИВОТОМ(ФОТО)

Више од две деценије музичке каријере је иза певачице Јоване Типшин, а за њу се никада нису везивали скандали.

1638881725_Untitled.jpg
Фото: Принтсцреен/ Yоу Тубе/ Јована Типсин Оффициал
Oglas

Својим песмама и гласом остала је препознатљива до данас, а уз песму "Не заборави ме" фудбалска репрезентација Србије славила је победу над Португалом којом се пласирала на Светско првенство у Катару.

Фудбалери су ову песму поново оживели, а колико јој значи што су баш њену песму певали и уз њу славили победу. Упитана да ли зна како је дошло до тога да фудбалери певају ту песму Јована је прокоментарисала:

- Песма "Не заборави ме" је општа песма, пуна емоција и љубави, њој се могу пронаћи и доктори и сељаци, рокери и панкери, рародњаци, жене и мушкарци, сви", рекла је Јована Типшин.

Прочитајте још: Била је једна од највећих музичких звезда: Променила је име и професију, да ли знате о коме је реч? (ФОТО)

Јована Типшин открива да је ову песму написао Браја, да је настала 1996. године познати естрадни текстописац, за кога Јована каже да познаје сваког певача у душу, а за песму каже да је настала на почетку њене каријере.

- Поред ове песме често ме омладина на друштвеним мрежама тагује на песму дует са Кемалом Маловчићем "Сенке", на песму "Флерт" и остале моје песме, а неке су чак и "васкрснули" из 1994. године и раније, каже Јована.

Последња песма коју је Јована Типшин објавила је духовна песма под називом "Исусе Христе, спаситељу света", коју је посветила мајци која је премунула у фебруару ове године, и за коју кажеда је веома била емотивно везана. Јована је у емисији Пулс на Курир телевизији, такође, објавила премијерно и да арди на новој песми под именом "Воли ме", али која ће бити бржег ритма.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas