· · Komentari: 0
NEKAD I SAD

Bila je jedna od najvećih muzičkih zvezda: Promenila je ime i profesiju, da li znate o kome je reč? (FOTO)

Pored muzike, njena velika ljubav je i astrologija

1638791167_madam-piano.jpg
Foto: Youtube printscreen

Bila je jedna od najpopularnijih pevačica 90-tih. Već odmalena je naučila da svira violinu i pokazivala je zanimanje za muziku. Prvi nastup je imala 1991. sa glumicom Anom Sofrenović, a dve godine kasnije je pobedila na festivalu Beogradsko proleće sa pesmom "Sanjam".

Pročitajte još: "Možda neću biti živa kad sin pođe u školu": Supruga Dejana Tomaševića otvoreno o BORBI SA OPAKOM BOLEŠĆU

Sarađivala je sa bendom "Ortodoks Kelts" na pesmi "Galija", a 1998. godine učestvovala je na festivalu Pjesma Mediterana sa pesmom "Moj jasmine" u duetu sa Borom Dugićem. Objavila je tri studijska albuma, a pesma "Eternal love" koja je zapravo duet sa italijanskim pevačem po imenu Franco Masi, jedan je od njenih najvećih hitova.

LJiljana Rančić poznatija kao Madam Piano je bila udata za kolegu Dejana Škopelju, člana bendova "U škripcu" i "Babe". Sa njim je dobila ćerku Lunu. Sada je udata za Marka Nedeljkovića i sa njim ima sina Luku, a promenila je ime iz LJiljana u Nia.

Pročitajte još: Prvi put se na televiziji pojavila 90-ih godina: Danas je jedna od naših najlepših glumica, da li znate o kome je reč? (FOTO)

Povukla se 2003. sa muzičke scene ističući da je javni život opterećuje. Sada radi kao profesorka, a bavi se i astrologijom, koja je njena velika ljubav. Diplomirala je na astrološkom institutu ''Johannes Kepler'', a početkom 2011. godine stekla je sertifikat međunarodnog profesionalnog astrologa ISAR CAP.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.