Oglas
· · Komentari: 0

"Nemam uvo za hit": Kaja Ostojić odbila pesmu koju su kasnije snimili Ana i Rasta i broji milione pregleda

Kaja Ostojić objašnjava da nije lako pronaći pravu pesmu, koja će se izdvojiti

1697202536_b5761931f6754de2dcfd4a434e21c2441c1b0ba6.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Pevači kažu da je najteže „ubosti“ hit, a to je na svojoj koži osetila i popularna pevačica Kaja Ostojić koja za sebe tvrdi da je majstor za izbegavanje hitova.

Poput brojnih kole ga i ona je mnogo puta odbila da snimi neku pesmu zbog čega se kasnije pokajala.

-Uslovno rečeno odbila, bolje rečeno bila sam neodlučna. Jednostavno nemam uvo za hit, tako da sam jednom prilikom ignorisala pesmu „Slučajnost“ koju su otpevali Rasta i Ana Nikolić- otkrila je Kaja, a potom se našalila na svoj račun:

- Naravno, ko zna šta sam još odbila! (smeh) Tako da, ja sam majstor za izbegavanje hitova!

Podsetimo, svojevremeno je Kaja Ostojić trebala da postane deo čuvene grupe Đoganii čemu je nedavno govorila za Grand.

Podsetimo, svojevremeno je Kaja Ostojić trebala da postane deo čuvene grupe Đoganii čemu je nedavno govorila za Grand.

-To se godinama piše i to je interesantno! Ma ja sam tad imala 17 godina, šta sam ja tada znala. Zapravo ja sam bila u jednoj emisiji i tražili su mi da izaberem neko od tri pitanja i da dam zanimljiv odgovor. I pitanje je glasilo „Da li ti je krivo što je Vesna sad pevačica u grupi Đogani?“ i onda sam ja u jednom trenutku bubnula onako, da budem duhovita i meni je čak bilo smešno. Rekla sam „Krivo mi je što se nisam udala za Đoleta, bar bi neko umeo da me stavi na pravi put (smeh)“ Našalila sam se time i na svoj račun- objasnila je Kaja, a Đoletova doskočila nasmejala je sve u studiju:

-Bila si ti opasnica! Ma opasna si bila!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas