Oglas
· · Komentari: 0

"Neverovatno kako mi život stalno daje neka iskušenja" :Teodora Džehverović o svom NOVOM PROBLEMU

Teodora Džehverović otišla je na Kipar kako bi snimala spotove za svoje nove pesme ali je ovaj problem sprečava

1709556560_ekskluzivno_12022024_0018.JPG
Foto: ATA
Oglas

Pevačica Teodora Džehverović otputovala je na Kipar kako bi snimila spotove za pesme sa albuma koji će uskoro objaviti.

Ipak, tamo ne ide onako kako je očekivala. Pevačica, koja je bila učesnica prve sezone rijalitija "Zadruga", tamo je doživela peh što je poremetilo njene planove.

foto: printscreen/instagram-teodoradzehvarovic

Naime, njoj je otekla jedna strana lica zbog afte koja joj se pojavila na usnama. PDžehva je to podelila sa svojim pratiocima na Instagramu. jedan od njih joj je postavio pitanje kako je, a ona je bez ustezanja odgovorila:

- I ne baš tako sjajno. Došli smo na Kipar da snimamo dva spota, međutim, meni je od stresa izašla takva afta, kao nikad u životu. Cela strana mi je od nje otekla. Neverovatno je kako mi život konstantno daje neka iskušenja. A inače, razumeće me samo onaj ko je aftu imao nekad - napisala je Teodora i objavila fotografiju kako izgleda.

(Kurir)

Bonus video:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas