Oglas
· · Komentari: 0

"Nikad nisam htela da snimim tu pesmu": Senidah otkrila da je hit "Mišići" htela da nameni svojim koleginicama

Pevačica otkrila malo poznati detalj iz karijere

1685019791_brena_senidah_28022023_0016.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Pevačica Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, stekla je ogromnu popularnost za kratak period. Njene numere broje višemilionske preglede, a među njima se svakako izdvaja hit "Mišići" koji broji preko 81 milion pregleda.

Međutim, prilikom gostovanja na Radiju S3, otkrila da nije htela da snimi tu pesmu:

- Ja nikad nisam htela da snimim tu pesmu. U glavi sam imala drugu pevačicu, ali onda sam rekla ,,Ma ajde, ja ću“ ... Bile su tu dve ili više pevačica koje su mi bile u glavi dok sam i radila tekst i onaj deo ,,Ja plešem, plešem...“ ali fora je što sam ja to onda uzela - priča pevačica, pa dodaje da nije očekivala da će numera postati veliki hit:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Senidah (@senida_h)

- Svi oko mene su govorili ,,Vau, to je hit“ i stvarno jeste, ali vidiš ja sam u drugom pravcu razmišljala. Da ću da radim pesme kao što je ,,Slađana“ , kao što je ,,Bez tebe“ , ali treba nešto veselo, a ja uvek kao želim da radim nekako tužne pesme, nekako moćne tužne pesme, ali ne smem, moram da se podignem i moram ljude da podignem na koncertima, inače ono, svi ćemo rezati vene – zaključila je.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas