· · Komentari: 0

"Nisam u najboljim daninma, promenjena mi je terapija...": Jelena Rozga je sinoć blistala, a iza osmeha se krije borba

Jelena Rozga otvoreno govori o problemima sa zdravljem

1674723188_mac_25012023_0055.JPG
Foto: ATA images

Pevačica Jelena Rozga zablistala je sinoć na dodeli MAC nagrada. Pevačica je promenila dve toalete, jedna je bila za dolazak, a drugu, glamurozniju, ostavila je za izlatak na scenu sa kolegom Sašom Matićem.

Ipak, Jelena je rekla da se ne oseća zdravstveno najbolje, iako se to nikda ne bi primetilo jer kao i uvek, pleni osmehom i energijom. Pevačica godinama ima problem sa Hašimotom, o čemu je nekoliko puta govorila.

- Ja sam se prepala, malo sam se umorila, bojala sam, nešto mi sa štitnom žlezdom poslednjih dana nije u redu, pa sam se bojala kako ću se probuditi. Znate kakvi su problemi kad niste nabolje, kad imate Hašimoto, znam da se probudim jako natečena itd. Puno mi znače komplimenti - rekla je Jelena za Grand i dodala da se navikla na periode kada se ne oseća onako kako bi želela:

- Imam dobrih i loših dana, sad nisam u najboljim daninma, promenjena mi je terapija i nadam se da ću biti bolje. Imam upalu Hašimota koja je spojila moju štitnu žlezdu. Ja nisam osoba koja paniči, dugo sam na terapiji, ali kada se takve situacije dese treba se boriti. Navikla sam na periode kada se ne osećam najbolje. Osećam se čudno, bole mi mišići, non stop sam umorna. Inače spavam baš puno, po deset sati dnevno, vodim zdrav život, bez alkohola, i to nema veze sa bolešću, sve je čisti stres - objasnila je Rozga.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.