· · Komentari: 0
OTVORENO

"Non-stop sam u pidžami kod kuće"... Biljana Tipsarević otkrila kako provodi vreme

Poznata dizajnerka otkrila kako provoi vreme

1608906439_biljana.jpg
Foto: Ataimages

Poznata dizajnerka i supruga našeg tenisera Janka Tipsarevića poznata je po tome što je uvek elegantna i besprekorno doterana, ali je danas u jednoj emisiji otkrila da vreme kod kuće provodi u – pidžami. 

Pročitajte još: Nakon smrti oca, Darko Lazić spas pronašao u novom hobiju (FOTO)

- Non-stop sam u pidžamama kod kuće. Ali, nekada se moramo srediti i doterati samo zbog sebe. Ili zbog momka, muža, partnera. Ako ni zbog čega drugog, a ono da napravimo lepu fotografiju i divnu uspomenu, u inat ovoj teškoj godini. To je i moj predlog za Novu godinu, doterajte se čak i ako nigde nećete ići, ako ćete biti kod kuće kao i ja. Mi ćemo praznike provesti kod kuće, imamo malu bebu, pa ćemo nas četvoro uživati u našem domu– kazala je Biljana u emisiji „Kec na jedanaest“.

Istakla je da je poslednjih godina u trendu minimalizam, te se već neko vreme najviše kupuju njena odela. 

-Moja garderoba uvek je u znaku vanvremenske elegancije i koristimo samo kvalitetne materijale. Na tome insistiramo. Naravno da u svakoj kolekciji imam i poneki trendi komad, ali cilj mi je da moju garderobu žene mogu da nose više puta, a ne samo jednom. 

Priznala je i da se od početka zajedničkog života sa Jankom postavila tako da može – sve. 

 Od starta je bilo tako, ja sam sve preuzela na sebe i želela sam da mu u svakom trenutku budem podrška. I za mene je to potpuno normalno 

Kada je reč o Janku, njegova supruga kazala je da radi punom parom i da otkako se povukao iz profesionalnog tenisa nije imao ni dan pauze. 

Pročitajte još: "Sklonite decu sa ulice"... Sin naše poznate voditeljke završio u bolnici (FOTO)

- Ponosna sam na njega jer je sve pripremio i o svemu je unapred razmišljao. Nije imao ni dana pauze. Više je nego ikada posvećen tenisu, čini mi se. Pravi programe za profesionalne teniske akademije i veoma je posvećen tome da pomaže našim mladim i talentovanim teniserima čije vreme tek dolazi – rekla je Biljana u emisiji „Kec na jedanaest.“  

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.