Oglas
· · Komentari: 0

"Normalan čovek bi bio zahvalan": Saška Đoković stala na stranu Milice Pavlović - "Albina takvog ne poznajem" (FOTO)

Đokovićeva snajka promontalisala odnos Milice Pavlović i Albina

1689516457_sasdjok.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Pevačica Milica Pavlović radi punom parom, te je za godinu dana izbacila čak dva albuma. Niže hitove, a sprema se i za veliki solistički koncert u decembru.

Pre godinu dana izbacila je pesmu "Šećeru" koju je snimila sa Stjepanom Jelicom, poznatijim kao Albino. Pesma je postala veliki hit i prikupila čak 32 miliona pregleda.

Međutim, nekadašnji saradnik nije joj čestitao objavljivanje novog albuma "Lav":

- Nije mi čestitao, a mogao bi! Svi znamo koliko je teško napraviti album. Treba opravdati očekivanja publike. Obradovalo bi me da mi čestita! Ja, evo, njemu čestitam na svemu što radi, sve je to meni simpatično. Drago mi je da sam prepoznala njegov talenat, tu pesmu sam mogla da kupim i otpevam sama. Htela sam da skrenem pažnju javnosti na njega, on je pretalentovan. Retko ko je poznavao tad njegov rad, htela sam da mu pomognem. Ja se nadam da sam mu pomogla. Danas sigurno mnogi ne bi snimali duete sa njim da nisu čuli pesmu "Šećeru" - bila je potpuno iskrena pevačica za "Blic".

Mnogi su mislili da će sarađivati i na novom Miličinom albumu, međutim saradnja je izostala. Čini se da odnos među njima nije idealan, a Albino je istakao da ima "bolje i normalnije saradnje sa drugima":

-  Finansijski nam je bilo neisplativo. Imamo mnogo bolje i normalnije saradnje sa drugim nekim ljudima - rekao je Albino prilikom gostovanja na Hype televiziji.

Povodom prekinutog odnosa između dvoje umetnika koji su nekada sarađivali, oglasila se i Saška Đoković, koja je stala na Miličinu stranu:

- Zamisli situaciju u kojoj ti neko pruži medijski prostor, kupi od tebe pesmu i otpeva sa tobom duet po kom ti postaneš globalno viralan i na kontu te saradnje živiš život kakav si sanjao... Sve ono što si godinama gradio je sada neko prepoznao i pružio ti priliku da se pokažeš. Normalan čovek bi bio zahvalan, zar ne? A ti uradiš baš sve suprotno i padneš na testu ljudskosti. Žao mi je, ja sam za ovog momka radila muzički spot i bila deo njegovog projekta pre nekoliko godina, ne poznajem ga kao takvog. Jako je bitno ostati svoj, kakva god te slava ponela - prokomentarisala je Đokovićeva snajka i obratila se Pavlovićevoj:

- Volimo te Milice, prava si lavica - napisala je na Instagram storiju.

Foto: Instagram/printscreen/saskaveselinov

Bonus video:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas