Oglas
· · Komentari: 0

NOVAK OSTAO ZAROBLJEN U BEOGRADU ZBOG PROBLEMA SA LETOM: „Žao mi je“ (VIDEO)

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, zbog problema sa letom iz Beograda nije stigao u Pariz na vreme. Srpski as trebalo je da gostuje u jednom emisiji, ali se Francuzima javio video porukom u kojoj se izvinjava.

1698482243_Untitled.jpg
Foto: Printskrin/@travel__Sports
Oglas

Masters u Parizu počinje 30. oktobra, a Novak Đoković trebalo je u francuskoj prestonici da bude u petak što se nije dogodilo zbog peha koji je doživeo na beogradskom aerodromu.
„Dobro veče svima. Želeo sam da napravim kratki video i da se izvinim što neću biti sa vama večeras. Pomalo me i sramota zbog toga što sam ostao u Beogradu, na aerodromu, zbog problema sa avio saobraćajem, zbog čega kasnim. Tako je, kako je. Žao mi je i nadam se da se vidimo sledeće nedelje. Hvala vam“, rekao je Đoković u kratkoj video poruci na francuskoj jeziku.
Trebalo bi da prvi reket sveta tokom vikenda stigne u prestonicu Francuske gde će igrati pretposlednji Masters ove sezone. Još uvek nije poznato kada igra prvi meč.
Prethodno je održan žreb za turnir u Parizu, a srpski as biće slobodan u prvom kolu. U drugom će igrati protiv pobednika meča Miomir Kecmanović – Tomas Ečeveri, dok bi u trećem mogao da se susretne sa Benom Šeltonom, talentovanim američkim teniserom. Tek u finalu Đoković bi mogao da sretne Karlosa Alkarasa i Danila Medvedeva.
Osim singla srpski as igraće i dubl sa Kecmanovićem. Posle turnira u Parizu Novak ide u Torino gde od 12. novembra igra na Završnom Mastersu.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas