Oglas
· · Komentari: 0

„O Saši sam prvo imala negativnu sliku“: Suzana Jovanović o braku - "Sudbina nas je spojila"

Suzana Jovanović i Saša Popović važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, a kruna njihove ljubavi je ćerka Aleksandra.

1697438150_3e73cbdd07f885d46e8d4fc9abfbb7ecbc79411f.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Pored nje, Saša je kao svog sina prihvatio i Suzaninog naslednika iz prvog braka. 

Iako je po profesiji pevačica i neke njene numere, poput „Plavuša“, „Džaba care“ i „Oči,oči“  poslednjih godina su vrlo slušane, Suzana nikad nije bila karijerista, već je priželjkivala miran porodičan život.

– Oduvek sam volela porodični život. Nikad nisam patila za velikom karijerom…megalomanskim koncertima i slavom u tom smislu. Oduvek sam želela mir, porodicu i da se ostvarim na tom polju –  započela je priču Suzana u emisiji „Premijera“.

Nakon razvoda, velika podrška su joj bili roditelji koji su se brinuli o njenom sinu dok je ona nastupala.

– Nisam imala osećaj kada sam dobila dete. Ja sam svog sina doživela kao mlađeg brata. Danijel i ja smo tako odrasli, moji roditelji su nas pazili. Mirne glave sam mogla da odem da radim i pevam. Znala sam da je moj sin sa bakom i dekom, da oni brinu o njemu, da mu ništa ne fali. Tako smo mi odrasli zajedno – rekla je ona.

Srednju trgovačku školu završila je zbog roditelja, ali je oduvek znala da je njen životni put muzika.

– Znala sam da je muzika moj život. Školu sam završila zbog mame i tate, da mi ne zvocaju. jednostavno sam se raspitala šta se najbrže zašava, rekli su mi trgovačka i odlučila sam… e daj to ću upisati. Nakon toga sam krenula ozbiljno da radim i zarađujem i tada sam sakupila pare i finansirala sam svoju prvu ploču.

NJen suprug joj se na „pvu loptu“ nije dopao, ali je jedan događaj presudio i promenila je mišljenje o njemu. 

– O Saši sam prvo imala negativnu sliku… Nakon tog prvog kontakta preko prijateljice razmenili smo broj pejdžera… Mislila sam da mu se neću javiti nikada, ali sudbina nas je spojila. Jednog dana vozač koji me vozio nije mogao da me odbaci do Jagodine gde sam pevala, i ja sam se setila njega…pozvala sam ga i pitala da li može da me vozi. On je odmah pristao i to me baš oduševilo – rekla je pevačica.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas