Oglas
· · Komentari: 0

On je bio CECINA prva ljubav: Poznat je javnosti, a malo ko zna da su bili zajedno (FOTO)

O Cecinom ljubavnom životu pre Arkana bilo je jako malo informacija

1662885450_ceca_rodjendan_14062021_0018.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Svetlana Ceca Ražnatović je jedna od najših najpoznatijih i najlepših pevačica. NJen život je uvek bio pod budnim okom javnosti, međutim, kada dođe do ljubavi, osim braka sa Arkanom, nije bilo puno informacija.

Pre ove velike ljubavi, pevačica je bila u emotivnoj vezi sa fudbalerom Vladimirom Lukićem. Ona je počela još 1989. godine, kada je Ceca bila na početku karijere. 

Lukić je važio za velikog zavodnika, pa se o njihovoj vezi jako puno pričalo, a bilo je i navodnih spekulacija da će se oni veriti. Vladimir je otišao u vojsku, godinu dana kasnije, pa su odlučili da okončaju vezu.

Foto: Printscreen/ YouTube - Direktno. rs

Pročitajte još: Vilijam i Kejt sa Harijem i Megan prvi put u javnosti od 2020. godine: Obratili se okupljenima, a evo ko je prvi pozvao (VIDEO)

Kako navode neki mediji, Ceca je upravo njemu posvetila pesmu "Pustite me da ga vidim".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas