Oglas
· · Komentari: 0

"ONA IMA MOJU PODRŠKU": Jovana Jeremić se uporedila sa Natašom Bekvalac i otkrila gde je pevačica NAJVIŠE POGREŠILA

Jovana Jeremić je poznata po tome što nema dlake na jeziku i nikad se ne ustručava da kaže šta misli o domaćim javnim ličnostima

1654010944_Collage-Maker-31-May-2022-05.11-PM.jpg
Foto: Printskrin/Instagram
Oglas

Ovog puta, voditeljka je podelila svoje utiske o pevačici Nataši Bekvalac, a njen stav je mnoge iznenadio:

- Ja volim Natašu Bekvalac, obožavam je, ona zna da ima moju podršku. Ja kažem, nije ona grešila što je pokvarena već zato što je mnogo dobra. Nas dve smo slične i fizički, a i po duši. Imamo dobru dušu i Nataša i ja. Nataša malo ume da srlja, a ja sam stabilnija. Ja tri puta merim, pa onda sečem - otkrila je Jovana za Informer.

Pročitajte još: "TRAŽI VILE OKO SVOJE NJIVE": Jovana Jeremić otkrila šta su joj astrolozi PROREKLI za drugog muža i šta je ključ za njeno srce

Voditeljka je otkrila da li bi primila prsten, ako bi je neko zaprosio u programu uživo.

- Vratila bih prsten, pa ne udajem se ja za svakog. Samo za onog pravog i onog kom zadrhti srce i koji ima sve one kvalitete, koje mora da ima, da bi bio sa Jovanom Jeremić. Ja kažem i momcima koji me startuju, da moraju da budu svesni da se zabavljaju sa jednom regionalnom televizijskom zvezdom i da to zahteva ulaganje u svakom smislu - istakla je Jovana, a potom otkrila koji je najvredniji savet koji je dobila od roditelja:

Pročitajte još: Retko viđena fotografija: Nataša Bekvalac objavila sliku pre početka karijere kada je imala samo 17 godina (FOTO)

- Majčin savet: "Nikad nemoj da budeš tuđa sreća", to me je spasilo. Nikad nikome nisam bila švalerka i niko me nije doveo na poziciju ni politički,a ni švalerski ,nego sam se ostvarila samo svojim rezlutatima. Ponosna sam na to! i još jednu stvar i najvažniju: "Nikad tebe Jovana ne može niko da ponizi, osim ti samu sebe.

 

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas