Oglas
· · Komentari: 0

"Ona mi je najmanje upečatljiva": Angelina potpuno iskreno o albumu Milice Pavlović, pa se dotakla Karleušinih pesama - "Tekstovi mi paraju uši"

Pevačica je, bez dlake na jeziku, prokomentarisala albume svojih koleginica

1692686998_barbie_ada_mall_19072023_0033.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Anđela Vujović Angellina doživela je neprijatnost kada joj je pesma "Mesečina" skinuta sa Jutjuba, a sada je komentarisala nove numere svojih koleginica. 

Jasno je da je bila potpuno iskrena, pa je podelila impresije o albumu Milice Pavlović i Jelene Karleuše, a ostaje da vidimo kako će one na to reagovati.

- Milicu Pavlović sam najmanje ispratila. Ona mi je najmanje ostala upečatljiva. Prošli album je bio bolji, a njoj svaka čast za trud. Ja znam koliko truda treba za album jer i sama provodim dane i noći u studiju - ispričala je Angellina šta misli o albumu "Lav", a onda prešla na Karleušu.

- Jelenu Karleušu nisam ispratila uopšte. Videla sam samo spot i on je sjajan i čula sam "Karli bič". Ne znam šta bih rekla za taj album. Ona je stvarno mag, uspela je da napravi svetsku karijeru, ali muzički nije moj ukus. Meni je pesma "Karli bič" previše. Od nje nisam to očekivala, možda zbog njenih godina, i tekstovi pesama mi paraju uši - izjavila je pevačica za TV Informer, koja je prethodno naglasila da joj je Tea Tairović favorit.

- Moj favorit je Tea Tairović. NJen glas, stas, sve mi se sviđa kod nje. Želim da njene pesme uvrstim u svoje nastupe.

Podsetimo, Karleuša je juče, 20. avgusta objavila drugi studijski album "Omega" nakon sedam dana od "Alfe", koji je snimila posle 11 godina. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas