Oglas
· · Komentari: 0
MUZIČKE ZVEZDE

Osigurala je noge na MILION DOLARA, pa zapalila internet poslednjim snimkom! Evo kako danas izgledaju ZLATNI aduti pevačice Sneki Babić (VIDEO)

Popularna pevačica osigurala je noge na milion dolara pre pune tri godine.

1640357818_sneki.png
Foto: InstagramScreenShot/snezanababicsneki
Oglas

Slavna pevačica Snežana Babić Sneki je postala je simbol nekadašnje Jugoslavije ozbiljno je zagazila u šestu deceniju života, ali njen izgled ne menja se poslednjih dvadeset godina. Osim glasa i vanvremenske lepote, ovu divu naših prostore krase i neverovatno duge, izvajane noge koje su osigurane na čak milion dolara.

Pročitajte još: Prezirala je brak, umrla je zaboravljena od svih u bedi

Pored velikih hitova u muzičkoj karijeri, Sneki je publiku osvojila i velikim brojem spotova, televizijskih šou-programa, a pojavila se i u filmu „Tesna koža 4. Na svojim albumima oprobala se i kao kompozitor i tekstopisac.

Pročitajte još: Potreban vam je samo LOVOROV LIST: Vratite boju izbledeloj odeći

Ipak, ono što se neizostavno vezuje za biografiju su duge noge. Snežanini "aduti" dugi 125 centimetara, osigurani su navodno na milion dolara, što je pevačica 2018. godine i potvrdila medijima. 

- Na svoje noge sam uvek bila ponosna, a koliko one vrede procenite sami - kazala je svojevremeno Sneki

- Oduvek mi je pričanje o ciframa bilo neumesto, naročito sada u vreme ekonomske krize. Svaka investicija u životno osiguranje, pa makar i pojedinih delova tela, ulaganje je u ličnu sigurnost i način da se zaštitite od neizvesne budućnosti. Na svoje noge sam uvek bila ponosna, a koliko one vrede procenite sami - kazala je svojevremeno Sneki.

Pročitajte još: MOŽE LI SE JESTI DžEM ako se na vrhu uhvatila BUĐ

Pravu buru na društenim mrežama izazvala je snimkom koji je pre nekoliko dana postavila na društvenoj mreži Instagram, tokom snimanja novogodišnjeg muzičkog programa. Naime, u 55. godini života, milionski vredni aduti Sneki Babić izgledaju savršeno, poput vodećih svetskih manekenki u 20-im godinama.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas