Oglas
· · Komentari: 0

Otpevao je hit "Južna pruga" pa nestao: Gde je danas i šta radi Zoran Vanev? (FOTO)

NJegov hit se i dan-danas peva

1672039594_juznapruga.png
Foto: Youtube/printscreen/ Zoran Vanev
Oglas

Zoran Vanev svojevremeno je otpevao mnoge hitove koji se i danas rado pevuše. Među njima najpoznatiji je "Južna pruga", a tu su "Lila" i "Monika". Na vrhuncu karijere napustio je estradu, a danas sa porodicom živi u Švajcarskoj i radi kao doktor prirodne medicine.

Zoran je svoju karijeru započeo sada već davne 1993. godine u Makedoniji. Nakon velikih hitova koji su ga proslavili popularni pevač makednoskog porekla odlučio je da izda i album za srpsko tržište, koji je ostvario veliki uspeh.

Pročitajte još: ŽENA KOJA JE ZAVELA VINSENTA KASELA: Ishrana, uz pomoć koje Tina Kunakej čuva obline, a deluje samo na višak kilograma (FOTO)

Ipak, u vreme kada je njegova karijera krenula uzlaznom putanjom, on je odlučio da se povuče jer je shvatio da estradni život ipak nije za njega. 

Vanev se i dalje bavi muzikom, ali ne tako aktivno, budući da nastupa i ide, kako kaže, samo tamo gde on želi. Poslednje četiri godine glavna profesija mu je nešto sasvim drugo. Kako je otkrio, diplomirao je na Fakultetu za prirodnu medicinu i postao priznati doktor prirodne medicine u Švajcarkoj.

Pročitajte još: "Sveti mi se preko dece": Zlata Petrović o sukobu sa Snežanom Đurišić koji traje već dve decenije

Sudeći prema fotografijama koje objavljuje na svom Instagram profilu, Zoran i danas izgleda gotovo isto kao i u vreme svoje najveće popularnosti.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas