Oglas
· · Komentari: 0

Ovo je ĆERKA Bogdana Diklića koju je dobio u braku sa prelepom glumicom: Pojavila se SA OCEM NA CRVENOM TEPIHU i oduševila (FOTO)

Serija "Južni vetar" se vraća svojoj publici, a nedavno je održana premijera prve epizode. Crvenim tepihom su tada prošetali glumci koji su zaokupili veliku pažnju javnosti, a među njima je i glumac Bogdan Diklić

1677145854_Bogdan-Diklic-Z-Jovanovic.jpg
Foto: Z. Jovanović
Oglas

Bogdan u seriji tumači ulogu oca glavnog junaka, Petra Maraša, čiji je lik poveren Milošu Bikoviću.

Bogdan Diklić je je izuzetno uvažavan glumac i za njega znaju svi ljubitelji filmske umetnosti, dok privatni život čuva van očiju javnosti. 

Poznato je da glumac iz braka sa glumicom Draganom Marojević ima ćerku Sofiju, a ona se sada pojavila sa ocem na crvenom tepihu.

Foto: Ata Images

Sofija izgledom veoma podseća na majku, ima dugačku plavu kosu i sama liči na glumicu. Bogdan Diklić je naslednicu dobio na pragu pedesete godine, a u jednom intervjuu ispričao je koliko mu je ona promenila život:

- Dosta je povukla po Dijaninoj liniji. Bogu hvala, po ženi lepotu (smeh). A po mojoj liniji - moja pokojna majka Sofija je bila jako duhovita. Naše dete Sofija je strašno duhovito dete. Nisam znao šta mi se dogodilo kad se rodila. Odmah sam je zavoleo. Ja sam bio samotnjak, to je meni bio prvi brak, sa 47 godina sam se oženio i onda ođednom shvatite da niste centar sveta i da bezuslovno volite - rekao je glumac tada za domaće medije.

Bogdan i Dragana su se venčali 2009. godine, ali su na brak stavili su tačku 2015. Glumica Dijana Marojević slavu je stekla u filmu "Lajanje na zvezde", a zapaženu ulogu imala je i u seriji "Neki novi klinci".

Foto: printscreen/ Jutjub

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas