Oglas
· · Komentari: 0

OVO JE MADONA PRVO IZGOVORILA KADA SE PROBUDILA IZ KOME: Pevačica veruje da te reči imaju duboko duhovno značenje

Pop pevačica Madona otkrila je da je prva reč koju je izgovorila nakon što se probudila iz indukovane kome nakon bakterijske infekcije prošlog leta bila: "Ne".

1709808811_316747_03082008madaona4_f.jpg
Foto: AP
Oglas

"Prilično sam sigurna da me je Bog pitao da li želim da pođem s njim, a ja sam rekla 'ne, ne'", rekla je pevačica.

Svoju borbu s bolešću, zbog koje je četiri dana provela u komi, opisala je kao "zastrašujuću" i dodala je da tokom oporavka nije imala snage da hoda od kreveta do toaleta, prenosi "Skaj njuz".

Pop ikona hitno je prebačena u bolnicu prošlog juna i bila je primorana da pomeri severnoamerički deo svoje "Selebrejšn (Celebration)" turneje, obeležavajući 40. godišnjicu njene muzičke karijere.

Madona se na nedavnom koncertu u Los Anđelesu zahvalila svom doktoru, Dejvidu Agusu, koga je, kako tvrdi, svakodnevno pitala kada će se ponovo osećati normalno.

"Zvala bih ga svaki drugi dan i pitala bih ga zašto nemam energije, kada će mi se energija vratiti, kada ću ponovo da se osećam kao ja, kada ću ponovo da se vratim na turneju... Sve što bi rekao je: 'Idite na sunce, potreban vam je vitamin D, a bubrezi će nastaviti da rade'." 

"Bilo je čudno osećati se kao da nemaš kontrolu. Moja lekcija je bila da naučim da pustim da stvari idu svojim tokom", dodala je Madona.

Muzičarka je pohvalila i svoje šestoro dece, koja su joj pružala podršku tokom oporavka.

(RT)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas