Oglas
· · Komentari: 0

Ovo je muž Lee Kiš: U braku su preko 30 godina, upoznali su se u liftu, a evo čime se bavi

Lea Kiš i Momčilo Jokić imaju jedan od najskladnijih brakova na našoj javnoj sceni

1690007191_grandi_11102018_0050.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Lea Kiš i Momčilo Jokić, sportski novinar i književnik, upoznali su se u liftu, u zgradi Politike, a venčali posle samo sedam dana poznanstva.

‒ Muž me je pre svega osvojio inteligencijom, on je jedan analitičan i obrazovan čovek. Kad smo se upoznali, na prvi pogled mi se dopao fizički, jer je izuzetno zgodan muškarac, sa manirima, duhovit i drugačiji od mnogih koje sam sretala ‒ govorila je popularna voditeljka o čoveku sa kojim već trideset godina deli dobro i zlo.

‒ S vremenom sam ga upoznala i na drugi način, kao čoveka posvećenog brojnim interesovanjima, kao produhovljenog intelektualca koji zna da stvar postavi na svoje mesto. Kad razmišljam da li mi kod njega nešto smeta, mogu samo da se našalim, jer je to retka osobina za muškarce sa našeg podneblja. Naime, previše je pedantan, kao svaka Devica u horoskopu. Mada, rekla bih da je to pre vrlina, nego mana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Kis-Jokic (@leakisjokic)

Momčilo Moma Jokić godinama je radio kao novinar, bio je glavni urednik Sportskog žurnala, Sporta i Ilustrovane politike, objavio je knjigu o profesionalnom sportu, a u vreme kada je Milutin Mrkonjić bio ministar obavljao je funkciju njegovog savetnika za medije. Muž Lee Kiš danas radi kao profesor na Fakultetu za kulturu i medije, a u javnosti se gotovo nikada ne pojavljuje.

Lea i Momčilo Jokić žive u porodičnoj kući na Voždovcu, dok svaki slobodan trenutak provode na bajkovitom imanju na Avali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Kis-Jokic (@leakisjokic)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas