Oglas
· · Komentari: 0

Ovo je SESTRA Milana Stankovića: Oduvek mu je bila velika podrška - "Ponosan sam na nju" (FOTO)

Mlađa sestra Milana Stankovića je po zanimanju medicinska sestra

1705323095_Foto-Ataimages.rs-Milan-Stankovic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Milanu Stankoviću je mlađa sestra oduvek bila velika podrška, a upoznali smo je kroz takmičenje "Zvezde Granda", gde ga je pratila u stopu.

Nastasija je prava lepotica, a u javnosti je gotovo nikada ne viđamo. Ona je medicinska sestra, a jednom je Milan na Instagramu objavio njihovu zajedničku fotografiju, a mnogi su rekli da je sličnost između njih dvoje velika.

Foto: Printscreen/ Instagram - milanstankovic

Nastasija radi u jednoj bolnici, i Milan je za vreme pandemije korona virusa otkrio da je tada strahovao za njen život.

- Noćima sam istraživao o koroni, jako sam brinuo, globalno mi se ne sviđa ta priča, a naročito lokalno jer mi je sestra medicinska sestra zaposlena u toj sferi. Kad mi je prvi put poslala sliku iz bolnice, uplašio sam se, ali sam i bio ponosan. Završio sam srednju medicinsku školu, i da nisam pevač, sigurno bih sada lečio nekoga. To je najhumaniji posao - rekao je pevač tada za emisiju "Premijera".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas