· · Komentari: 0
OTVORENO

"Pamtiću po lošem ovu godinu": Lea Kiš otkrila zbog čega želi što pre da zaboravi 2021. godinu

Voditeljka želi što pre da zaboravi 2021. godinu

1640159859_lea-kis.jpg
Foto: Youtube printscreen/TV Pink

Lea Kiš gostujući u jednoj emisiji, otkrila je da jedva čeka 1. januar, jer je iza nje veoma teška godina koju želi što pre da zaboravi.

Pročitajte još: Rušku Jakić svi znate, a evo kako izgleda njena ćerka koja se ne pojavljuje u javnosti (FOTO)

- Ovu godinu pamtiću po lošim stvarima, kao i svi mi. Bila je izuzetno teška, jer je otišlo mnogo ljudi, i nadam se da će sledeća biti mnogo, mnogo bolja. Ja doček uvek provedem u pidžami jer se pre toga toliko naradim, s obziom na to da imam mnogo snimanja. Uživaću uz mali ekran, lepu trpezu i kućnu atmosferu. To je moj izbor uvek kada je Nova godina u pitanju - otkrila je Lea za "Grand Online" i dodala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Kis-Jokic (@leakis.lk)

- Nisam još stigla da okitim kuću od snimanja, od haosa, ali ima još vremena, par dana pred Novu godinu obično pripremim sve.

Mali ritual u ponoć

Lea je otkrila i da za Novu godinu tačno u ponoć ima jedan ritual, zbog kog veruje da joj se želje zaista i ostvaruju.

- U ponoć zamislim želju i verujem da je istina da se one ostvaruju. I pomisliću ovoga puta samo jednu želju, a to je da budemo zdravi - istakla je voditeljka.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.