Oglas
· · Komentari: 0

Paris Hilton je dobila 45 venčanica iz celog sveta, ali je nosila "samo" šest: "Pokušala sam da ih nosim što je više moguće"

Paris Hilton, čuvena naslednica hotela, udala se pre dve godine, a sada je otkrila da imala 45 spremnih venčanica

1698389381_b6f87f236c7797af6fee8e9385cc799e85f7836c.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

U novom intervjuu za britanski Vog Paris (42) je rekla da su joj modni dizajneri širom sveta poslali 45 venčanica za njen poseban dan, ali je uspela da obuče samo šest tokom svog trodnevnog venčanja. Hiltonova, koja se venčala sa Karterom Reumom 11. novembra 2021. godine je tokom venčanja nosila četiri haljine, uključujući haljinu Galia Lahav, dizajn Pamele Roland i dve haljine Oscar de la Renta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

- Moj stilista je dobijao pozive od dizajnera iz celog sveta. Svi su bili toliko uzbuđeni što su bili deo ovog venčanja, da su svi napravili ove neverovatne haljine po meri. Pokušala  sam da ih nosim što je više moguće - rekla je Paris za Vog, prenosi Pipl.

Podsetimo, Paris se ostvarila i jedna od najvećih želja kada je početkom ove godine postala majka.

Ona i njen suprug Karter Reum postali su roditelji jednog dečaka kojeg su dobili preko surogat majke.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas