· · Komentari: 0

Petar Strugar ima novu devojku? Ova poznata glumica ukrala njegovo srce (FOTO)

Zajedno su sarađivali nekoliko puta

1685341157_4fa7567bda46d119551ca58f89583fef46810985.jpg
Foto: ATA images

Šarmantni glumac Petar Strugar (35) navodno je otpočeo ljubavnu vezu sa koleginicom Ninom Nešković (31), o čemu se naširoko priča.

Oni su navodno uplovili u romansu tokom rada na predstavi "Naš razred" u nacionalnom teatru, a pre nekoliko dana su zajedno proslavili njegov rođendan.

Malo pred njegov rođendan, na Nininu inicijativu, ceo ansambl gorepomenute predstave se okupio i potom iznenadio Petra Strugara kad je sat otkucao ponoć, tako što su se okupili na četvrtom spratu Narodnog pozorišta.

On se pojavio pred svima kad su ga pozvali, a onda je Neškovićeva iznela tortu, pa su usledila čestitanja, dok je Strugar zbog ovog iznenađenja ostao bez teksta, piše "Gloria". Osim kolega iz predstave, na žurki su navodno bile i Nataša Ninković i Bojana Stefanović.

Nina i Petar ne žele javno da pričaju o njihovoj vezi, s obzirom na to da nisu dugo zajedno, a navodno su zaljubljeni do ušiju jedno u drugo.

NJih dvoje su u novembru prošle godine zajedno vodili dodelu nagrada povodom Dana Narodnog pozorišta, kada je Petar Strugar nasmejao publiku do suza zbog poteškoća prilikom čitanja. Dok je najavljivao dobitnike, Petar je zamuckivao i jedva izgovarao imena i prezimena kolega, kada mu je Nina pritekla u pomoć, te pročitala i njegov deo teksta.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.